Volgende Overzicht Vorige

Een WordPress website á la carte

Voor Stadion Uitzenden ontwikkelde eyetractive een website gebaseerd op het open source Content Management systeem WordPress. Stadion Uitzenden is een professionele speler op de euregionale markt, als het gaat om het matchen van flexwerkers en bedrijven. De nieuwe website werd dan ook al gauw in meerdere talen uitgevoerd. Beide doelgroepen, flexwerker en werkgever, worden naast elkaar bediend met de website.

Vacature bank

Een eigen geschreven plugin koppelt de website live met de door Stadion uitzenden gebruikte backoffice. Zo worden nieuwe vacatures automatisch en snel weergegeven op de website. Een zoekalgoritme is ontwikkeld waarmee potentiële flexwerkers de vacaturebank op een snelle manier kunnen doorzoeken. De juiste vacature gevonden? Dan kan er direct online gereageerd worden op de vacature. Deze sollicitatie verschijnt uiteraard weer direct in de backoffice: zo kan een website uw bedrijfsproces verlengen!

De website draagt de drie kernwaarden van Stadion Uitzenden uit:

Klant

Stadion Uitzenden

www.stadionuitzenden.com

Diensten

Ontwerp website

Ontwikkeling website in WordPress

Koppeling backoffice

Copywriting

Gedeelde webhosting

Periode

2014 - heden

42 functies

Voor elk van de 42 functies die in de backoffice vermeld staan, zijn verschillende afbeeldingen gekozen om op de website een visueel beeld te scheppen van het vacature aanbod.

5 branches

Alle vacatures worden ondergebracht in één van de vijf hoofdbranches waarin Stadion zich specialiseert: Administratief, Bouw, Groen, Schoonmaak en Techniek.

één zoekfunctie

Op slimme wijze wordt de meest relevante vacature aan de nieuwe flexwerker getoond.