supervers
van de pers.

nieuws

Nieuwsoverzicht

Bestickering? Dat doen we ook!

03-06-2020 Eyetractive is niet alleen ontwerper van waardevolle websites en slimme software, maar we staan ook voor je klaar als je op zoek bent naar een ontwerp voor je raam- en/of autobestickering.

lees verder

Vliegensvlug documenten opstellen en verzenden

27-01-2020 Als ondernemer herken je het volgende scenario misschien wel: je opent je document-template en begint met invullen. Wanneer je klaar bent sla je het document op, verzend je hem via e-mail naar de klant, die hem vervolgens moet uitprinten, ondertekenen, inscannen en weer terugsturen, zodat jij hem kan opslaan voor de administratie.

lees verder

Een bijzondere locatie: Het Gruizenkerkje

25-10-2019 Deze prachtige ruimte midden in de oude binnenstad van Sittard wordt, in combinatie met het geschakelde restaurant G7 Food & Drinks, volop ingezet voor events.

lees verder

Kwalitatief onderzoek naar lifestyle: maak kennis met de Euregional Health Survey!

16-10-2019 In opdracht van euPrevent heeft eyetractive de tool 'Euregional Health Survey' ontwikkeld waarmee online vragenlijsten kunnen worden afgenomen. Voor diverse doelgroepen en in drie talen!

lees verder

Forum Sittard: rijksmonument in ere hersteld

25-07-2019 Het "Forum" is teruggebracht naar zijn oorspronkelijke functie! Een prachtige, multifunctionele zaal in het hartje van Sittard. Sfeervol sinds 1929, met de faciliteiten van nu.

lees verder

Een SoDelicious momentje

04-06-2019 In de vroege ochtend als de stad ontwaakt, de geur van versgebakken brood, een ontbijtje van de plank, het eerste delicious moment van de dag. Dát is SoDelicious.

lees verder

Een Congres én een Vademecum

01-07-2019 Een congres dat drie dagen duurt, in Aachen, Luik, Maastricht en Hasselt? Dat is best een uitdaging!

lees verder

Je pensioen? Goed geregeld bij het Algemeen Pensioenfonds Sint Maarten

11-05-2019 APS verzorgt de pensioenregeling voor medewerkers van de overheid, aan de overheid verbonden instellingen en een aantal onderwijsinstellingen in Sint Maarten. Een hele (reken)klus.

lees verder

Zó gaan we te werk

Alles draait om slimheid, efficiëntie en optimalisatie. Om te zorgen dat de digitale ervaring van jouw klant optimaal is, werken we in vier sprints.

Idee
Ontwerp & ontwikkeling
Lancering
Onderhoud & hosting